Rond je toch al geweldige installatie af met de beste pc-behuizingen en ga er helemaal voor. Als u een gaming-pc bouwt die zal wedijveren met sommige van de beste gaming-pc’s daarbuiten is een badass pc-behuizing van vitaal belang – en niet alleen omwille van de esthetiek.

Een pc-behuizing dient als schuilplaats en bescherming voor uw interieur, en heeft invloed op hoe lang uw pc meegaat. En de beste pc-behuizingen helpen die componenten koel te houden en hebben extra ruimte voor toekomstige uitbreiding. En als het er net zo belangrijk uitziet om het er cool uit te laten zien, kun je er zelfs een uitkiezen met een glazen zijpaneel om al die RGB-verlichting te laten zien.

Besteed evenveel aandacht aan de verpakking als bij het verkrijgen van de verpakking beste processors en de beste grafische kaarten, evenals rechts opslag en RAM, kunt u zich veroorloven. Of je nu een beperkt budget hebt of geld wilt opblazen, onze lijst met de beste pc-cases van 2020 zou je keuzes moeten beperken.

Beste pc-behuizingen in één oogopslag:

  1. Corsair Obsidian 1000D
  2. Fractal Design Meshify-C
  3. Nanoxia Deep Silence 4
  4. NZXT H200i
  5. Phanteks Evolv Shift X
  6. Fractal Design Definieer R5
  7. Cooler Master H500P Mesh
  8. Corsair Carbide Series SPEC-04 gehard glas
  9. Antec Cube
  10. Phanteks Evolv X

Corsair Obsidian 1000D

De Corsair Obsidian 1000D houdt uw systeem koel, hoe extreem het ook is .. (Image Credit: Corsair)

Corsair Obsidian 1000D

De beste full-tower pc-behuizing

Vormfactor: Volledige toren | Dimensies: 693 x 307 x 697 mm (L x B x H; 27,3 x 12,1 x 27,4 inch) | Mobo-compatibiliteit: Mini-ITX, Micro ATX, ATX, E-ATX (12 x 11 inch) | PSU-ondersteuning: Bodemmontage | IO: USB 3.1 Gen 2 Type-C x 2, USB 3.0 x 4, ventilatorsnelheid en RGB-bedieningsknoppen, audio in / uitSource link