Het kiezen van de beste drone voor u is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste camera op het land. En met de DJI Mavic Air 2 en DJI Mavic 2 Pro, heeft de dronegigant gezorgd voor een echt raadsel voor iedereen die zijn eerste vliegende camera koopt of simpelweg een nieuw model aan zijn vloot toevoegt.

Dus hoe kies je een winnaar in het geweldige DJI Mavic Air 2 vs Mavic 2 Pro-debat? Om te beginnen is het de moeite waard om een ​​samenvatting te krijgen van elk van deze nauw verwante drones.

De DJI Mavic 2 Pro werd medio 2018 uitgebracht en is het vlaggenschipmodel in de consumentenlijn van DJI. Hoewel hij niet zo geavanceerd is als de Inspire 2- of Matrice-modellen, die hoogwaardige professionele drones zijn die worden gebruikt door de filmindustrie, is de Mavic 2 Pro veel compacter en kan hij meer dan worden gebruikt door werkende professionals. Functies omvatten een 1-inch sensor, variabel diafragma en de mogelijkheid om zowel Raw-foto’s als video op te nemen. De standaard Mavic 2 Pro-kit kost $ 1.599 / £ 1.349 / $ 2.499.

DJI Mavic Air 2 versus Mavic 2 Pro

DJI Mavic Air 2 (links) vs Mavic 2 Pro (rechts) (Afbeelding tegoed: toekomst)

De DJI Mavic Air 2werd ondertussen begin 2020 uitgebracht en beschikt over bijgewerkte technologie in vergelijking met de Mavic 2 Pro, waaronder slow-motion video tot 240 fps, nauwkeurigere sensoren voor het vermijden van obstakels, een langere vliegtijd en een aanzienlijk betere batterijduur in de controller om er maar een paar te noemen .Source link